Η Siro και η Vodafone συνεργάζονται για να υποστηρίξουν το δημιουργικό κέντρο Galway

Το επερχόμενο κέντρο πληρώματος του Galway θα είναι μέρος της πρωτοβουλίας Vodafone-Siro GigaBitHub, δίνοντάς του πρόσβαση σε αξιόπιστες ευρυζωνικές ταχύτητες.

Η Siro και η Vodafone ανακοίνωσαν μια συνεργασία συνδεσιμότητας για την παροχή ευρυζωνικής συνδεσιμότητας οπτικών ινών σε έναν επερχόμενο επιχειρηματικό χώρο στο Galway.

Οι δύο οργανισμοί παρέχουν τις υπηρεσίες τους στον κόμβο Creative Enterprise West (Crew) του Galway, ο οποίος θα παρέχει έναν κοινό χώρο για τις επιχειρήσεις στον τομέα των δημιουργικών ψηφιακών επιχειρήσεων. Αυτός ο κόμβος έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στις αρχές του 2024.

Η ανακοίνωση σημαίνει ότι ο κόμβος θα είναι μέρος της πρωτοβουλίας Vodafone-Siro GigaBitHub, η οποία στοχεύει να παρέχει αξιόπιστη και ανθεκτική συνδεσιμότητα σε ψηφιακούς κόμβους σε όλη την Ιρλανδία.

Το Crew hub θα παρέχει μεμονωμένους χώρους γραφείων, χώρους συνεργασίας και ζεστά γραφεία για 160 άτομα που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα, μαζί με προγράμματα επιτάχυνσης και ευρύτερες υπηρεσίες προβολής σε όλη την περιοχή του Ατλαντικού. Η εγκατάσταση θα βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη της πόλης Galway του Atlantic Technological University, ένα μίλι από το κέντρο της πόλης Galway.

Ο Niamh Costello, Διευθύνων Σύμβουλος της Crew, δήλωσε ότι ο επερχόμενος κόμβος πρόκειται να αλλάξει τον τομέα του παιχνιδιού τόσο για το Galway όσο και για τη δυτική Ιρλανδία.

«Με την παγκόσμιας κλάσης συνδεσιμότητα που παρέχεται από τη Siro και τη Vodafone, τα μέλη μας θα έχουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να οδηγήσουν την καινοτομία, τη συνεργασία και την ανάπτυξη σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο», δήλωσε ο Costello. «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Siro και τη Vodafone για να αναδείξουμε τον τομέα των δημιουργικών βιομηχανιών της Ιρλανδίας σε παγκόσμιο πρωτοπόρο».

Η πρωτοβουλία GigaBitHub ξεκίνησε το 2017 για να βοηθήσει τη συνδεσιμότητα των ψηφιακών κόμβων της Ιρλανδίας. Από τότε, η Siro και η Vodafone δήλωσαν ότι η πρωτοβουλία έχει συνεργαστεί με 21 κόμβους σε όλη την Ιρλανδία.

«Το Crew Hub θα βοηθήσει να αναβαθμιστεί ο τομέας των δημιουργικών βιομηχανιών της Δύσης, δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα και επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν τις ευκαιρίες που δίνονται από τις ψηφιακές τεχνολογίες», δήλωσε ο CEO της Siro, John Keaney. «Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων δημιουργικών τεχνολογιών, την εξ αποστάσεως συνεργασία με άλλες επιχειρήσεις και την προσέγγιση ευρύτερου παγκόσμιου κοινού.

«Η συνεργασία Siro-Vodafone που ανακοινώνουμε σήμερα θα προσφέρει τη βάση συνδεσιμότητας που καθιστά δυνατές αυτές τις φιλοδοξίες».

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα. Εγγραφείτε για το Ημερήσια σύντομηΣύνοψη της Silicon Republic των βασικών ειδήσεων επιστήμης τεχνολογίας.

About admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *